Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Εγκαίνια ατομικής έκθεσης ζωγραφικής – μεικτής τεχνικής, της Ελένης Βαβουράκη Καραγιαννοπούλου με τίτλο “Γυναίκα και Φως”



Εγκαίνια ατομικής έκθεσης ζωγραφικής – μεικτής τεχνικής, της Ελένης Βαβουράκη Καραγιαννοπούλου με τίτλο “Γυναίκα και Φως”

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 20.00′ πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ατομικής έκθεσης ζωγραφικής – μεικτής τεχνικής, της Ελένης Βαβουράκη Καραγιαννοπούλου με τίτλο “Γυναίκα και Φως”, παρουσία κόσμου, στην αίθουσα πολιτισμού “Γιάννης Χατζημανωλάκης” της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς.
Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησε και ο Διευθυντής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πειραιά Μιχάλης Τσεκούρας που απεύθυνε και χαιρετισμό.
Τα έργα της Ελένης Βαβουράκη Καραγιανοπούλου φιλοτεχνήθηκαν εκτός των παραδοσιακών υλικών και με τη χρήση από ιατρικά υλικά και εργαλεία του αείμνηστου ιατρού συζύγου της Κωνσταντίνου Καραγιαννόπουλου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης “Γυναίκα και Φως” έγιναν την επομένη ακριβώς ημέρα που ήταν αφιερωμένη στην εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών (25 Νοεμβρίου).
Οι εκδηλώσεις για τη γυναίκα θα συνεχιστούν σήμερα 28 Νοεμβρίου (19.30′ ώρα) με την παρουσίαση του βιβλίου των Γεωργίας Τσούμπα και Κατερίνας Τζωρτζακάκη με τίτλο “Μητρότητα η δύναμη στην αδυναμία”.
Η Ελένη Βαβουράκη Καραγιαννοπούλου είναι γνωστή στους περισσότερους στον Πειραιά, από την ειδική σπουδή και μελέτη που έχει κάνει στα γλυπτά του Γεωργίου Καστριώτη που εκθέτονται σε ειδικό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.