Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου 2022 της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, συγκροτήθηκε σε Σώμα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο είχε εκλεγεί από τη Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου 2022 και έχει ως εξής:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΙΛΕΣΗΣ

Πρόεδρος

Ο Στέφανος Μίλεσης γεννήθηκε το 1964 στη Φρεαττύδα, στον Πειραιά όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και έκανε το μεταπτυχιακό του στο Πανεπιστήμιο του Birmingham. Είναι συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής και ραδιοφωνικός παραγωγός. Δημιούργησε το ιστολόγιο «Πειραιόραμα Ιστορίας και Πολιτισμού», με αποκλειστικό σκοπό την προβολή της ιστορίας του Πειραιά. Ραδιοφωνικός παραγωγός στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι Ένα» (90,4) και στον σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία» (91,2).

Έχει δώσει πλήθος ομιλιών και διαλέξεων με θέματα από την ναυτική και την τοπική ιστορία, σε σχολεία δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, σε πολιτιστικούς συλλόγους, σε πνευματικά ιδρύματα ακόμα και σε πλατείες και άλλους δημόσιους χώρους της πόλης. Διετέλεσε διδάσκων εισηγητής στο πρόγραμμα «Ενορία Εν Δράσει» της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και εισηγητής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Λασκαρίδη, με τίτλο «Το μεγάλο λιμάνι σταυροδρόμι των εξελίξεων στην ελληνική ιστορία» που απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων.

Έχει συγγράψει ή έχει μετάσχει στη συγγραφή περισσότερων από 20 βιβλίων. Ενδεικτικά αναφέρονται:

1. «1900», Ναυτικό & ιστορικό διήγημα (Παναγιώτης Τριπόντικας – Έκδοση Πλωτού Μουσείου Θωρηκτού «Γ. Αβέρωφ», 2015). Τα έσοδα από την πώληση αυτού του βιβλίου διατέθηκαν προς ενίσχυση του θρυλικού πλοίου «Γ. Αβέρωφ». Οι δύο πρώτες εκδόσεις εξαντλήθηκαν ενώ κυκλοφόρησε τρίτη έκδοση από την Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού.

2. «Πειραϊκές ιστορίες του Μεσοπολέμου», (Εκδόσεις Κυριακίδη, 2016).

3. «Πειραϊκός Χρονογράφος 2018», (Εκδόσεις Μένανδρος)(Εξαντλήθηκε).

4. «Πειραιάς: Ιστορία του τόπου μας» (Τόμος Α’) – Χρ. Μίλεση, Θεόδωρος Κατσικάρος-Εκδόσεις «Παιδαγωγική», 2017).

5. «Πειραιάς: Ιστορία του τόπου μας» (Τόμος Β’) – Χρ. Μίλεση, Θεόδωρος Κατσικάρος – Εκδόσεις «Παιδαγωγική», 2018). Εγχειρίδια ιστορίας για εκπαιδευτικούς Δημοτικών σχολείων και των πρώτων τάξεων του γυμνασίου.

6. «Θάλασσες που μας ενώνουν», (Συλλογικό έργο, Εκδόσεις Παπαδόπουλος, 2017). Παιδική και νεανική λογοτεχνία γύρω από τη θάλασσα και τον Πειραιά.

7. «Πειραϊκά χρονογραφήματα», (Έκδοση «Φωνή των Πειραιωτών», 2017)

8. «Το εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά», (Συλλογικό έργο, Εκδόσεις «Μίλητος», 2018).

9. «Θαλασσογραφίες Ελλήνων Ζωγράφων» (Εκδόσεις Μένανδρος, 2019).

10. «Τα θαύματα της πίστεως στον Πειραιά, όπως καταγράφηκαν από εφημερίδες και άλλα έντυπα» (Εκδόσεις Αρχονταρίκι, 2019). Τα έξοδα του βιβλίου αυτού προσφέρθηκαν προς ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας.

11. «Αστυνομικές ιστορίες. Διηγήματα σύγχρονων Ελλήνων Πεζογράφων» (Συλλογικό έργο, Εκδόσεις 24γράμματα, 2020), «Το ναυάγιο της Ερμιόνης».

12. «1821: Μέσα από τη ματιά σύγχρονων συγγραφέων» (Συλλογικό έργο, Εκδόσεις 24 γράμματα, Αθήνα 2020), «Το μικρό ναυτόπουλο».

13. «Ψηφίδες ελληνικής ναυτικής ιστορίας», Ιωάννης Παλούμπης, (Έκδοση Ναυτικού Μουσείου Ελλάδας και Μένανδρος, 2020).

14. «Ο Πειραιάς στην επανάσταση του ΄21. Τα πεπραγμένα των Ελλήνων κατά τις επιχειρήσεις απελευθέρωσης του «Κάστρου της Αθήνας» την περίοδο 1826 -1827», (Έκδοση «ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ», 2021).

15. «Άγγελος Βογάσαρης. Ο άνθρωπος, ο λογοτέχνης, ο ευεργέτης». (Έκδοση Πειραϊκός Σύνδεσμος, 2021).

16. «Γενέθλια πόλη» (Συλλογικό έργο, Ελληνοεκδοτική, 2022).

Το 2014 εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς και από το 2016 είναι Πρόεδρος αυτής. Είναι μέλος του Πειραϊκού Συνδέσμου και του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος.

Πάνω από 1000 άρθρα του πειραϊκής και ναυτικής ιστορίας έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και περιοδικά (Εφημερίδες «Καθημερινή», «Ντοκουμέντο»,

«Κόντρα», «Ελεύθερο Τύπο», «LIFO» κ.α.) και έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από διάφορες ιστοσελίδες και ιστότοπους. Έχει τιμηθεί από πολλούς συλλόγους στον Πειραιά και έχει μετάσχει ως εξωτερικός συνεργάτης σε τηλεοπτικές παραγωγές. Την περίοδο αυτή αρθρογραφεί για λογαριασμό της εφημερίδας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και συνεργάζεται με τη «Μηχανή του Χρόνου» του Χρίστου Βασιλόπουλου.

Υπήρξε Μέλος Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νέου Φαλήρου και διετέλεσε Γενικός Γραμματέας και υπαρχηγός δράσεων αυτής. Έχει τιμηθεί με το Χαλκούν Μετάλλιο Ερυθρού Σταυρού, το Μετάλλιο Παλαιού Προσκόπου και το Μετάλλιο Αθανασίου Λευκαδίτη.

Είναι έγγαμος με την Εύα Μπογιατζή και έχει δύο παιδιά την Ελευθερία και τον Παναγιώτη.

divider

ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Α΄ Αντιπρόεδρος

Ο Πέτρος Αρβανίτης γεννήθηκε το 1952 στο Νέο Φάληρο όπου και κατοικεί έως σήμερα, είναι απόγονος οικογενείας Μικρασιατών και πολλά μελή της οικογένειάς του είχαν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα. Είναι παντρεμένος με την Γαλλίδα Rati Arvaniti και έχει δυο παιδιά, την Αναστασία και τον Αλέξανδρο. Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με την ξυλογλυπτική και γνώρισε μεγάλους καλλιτέχνες, με αποτέλεσμα από νεαρή ηλικία να έχει έντονο ενδιαφέρον για την τέχνη και τη συλλογή έργων τέχνης. Ομιλεί την αγγλική και γαλλική γλώσσα και επικοινωνεί στην ρωσική και ιταλική, επίσης ασχολήθηκε με την ιστιοπλοΐα, με πανελλήνιες διάκρισης. Ως νέος εργάστηκε για μεγάλες ναυτιλιακές εταιρείες του Πειραιά και από το 1995 δραστηριοποιείται με την οικογενειακή επιχείρηση, ALPHA SHIPPING AGENCY, σε πρακτορεύσεις πλοίων. Είναι εκπρόσωπος αλλοδαπών ναυτιλιακών εταιρειών και ναυτιλιακός αντιπρόσωπος της ιαπωνικής Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης PEACE BOAT στην Ελλάδα. Με ομάδα Πειραιωτών επιχειρηματιών, συμμετείχε στην δημιουργία του Πρώτου μουσείου της Ελλάδας στο εξωτερικό, του μουσείο της «Φιλικής Εταιρείας» στην Οδησσό. Είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνο-Ουκρανικού επιμελητηρίου και αντιπρόεδρος του, επί σειρά ετών, καθώς και μέλος επαγγελματικών και κοινωνικών σωματείων. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάδειξη της ιστορίας της πόλεως του Πειραιά και του Νέου Φαλήρου και της εικαστικής και πολιτιστικής δραστηριότητας.

divider

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΣ

B΄ Αντιπρόεδρος

Ο Σταύρος Τζώρτζος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1944. Κατάγεται από τη Σαντορίνη και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε εσωτερική Διακόσμηση στη Σχολή Δοξιάδη με καθηγητές του , τον Βασιλείου ,τον Μυταρά, τον Αστεριάδη και το Τασσο, τον Γράββαλο και τον Βενιάδη.
Είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ελλήνων Διακοσμητών, Αντιπρόεδρος Β’ και Κοσμήτορας στη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς.

Μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης , της Πανελλήνιας Εταιρίας Λόγου και Τέχνης, του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Επίσης είναι Γραμματέας Β’ του Δ.Σ. του Ομίλου Εθελοντών, κατά του καρκίνου, «ΑγκαλιαΖω», μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ναυτικής Ιστορίας , του Ναυτικού Μουσείου Ελλάδος, του Βυζαντινού Μουσείου Αθηνών και της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης .

Έχει πραγματοποιήσει εννέα ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στο εξωτερικό, έχει λάβει συμμετοχή σε 186 ομαδικές εκθέσεις και έχει βραβευτεί από την «ESPO» Νέας Υόρκης για τη ζωγραφική του σε χαρτί τουαλέτας
Σαν διακοσμητής έχει φτιάξει 620 χρυσοχοΐα σε όλη την Ελλάδα, στην Ιταλία, Γερμανία, Las Palmas, Κύπρο, Κάιρο, Καναδά, Γαλλία, Ελβετία, Los Angeles, Houston.
Μετά από πολλά χρόνια στη διακόσμηση, στη ζωγραφική και στη μεταλλογλυπτική οι αναζητήσεις του τον οδήγησαν στη λογοτεχνία.
Έχει γράψει 12 βιογραφικά ποιήματα για προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχει δημοσιεύσει εφτά ποιητικές Συλλογές που τιτλοφορούνται : «Και Ξαφνικά», «Μοναδική μου Ελπίδα», «Πέτα ψηλά», «Α έως Ω», «Μόνο μαζί», «Αναζητώντας το χθες», «Αγάπη από μετάξι», «Περιμένοντας» και «Με τα μάτια της ψυχής» σε CD. Ποιήματά του έχουν βραβευθεί σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς . Επιπλέον έχει δημοσιεύσει δύο μυθιστορήματα με τίτλο : «Στιγμές Αμφιβολίας» και «Το τελευταίο δάκρυ». Πολλά από αυτά έχουν δημοσιευθεί σε Λογοτεχνικά Περιοδικά και στον ημερήσιο τύπο, όπως και ποιήματά του έχουν συμπεριληφθεί στη «Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας Χάρη Πάτση».
Η όγδοη και τελευταία του ποιητική συλλογή τυπώθηκε σε CD και θα δοθεί στον Οίκο Τυφλών Καλλιθέας.

divider

ΣΟΦΙΑ ΣΠΥΡΟΥ

Γενική Γραμματέας

Η Σοφία Σπύρου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956 και μεγάλωσε στην Κάρυστο Ευβοίας όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Έχει Lower στην Αγγλική γλώσσα και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια ιστορίας και λογοτεχνίας.
Είναι παντρεμένη, έχει τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή και ιδιαίτερα με την ποίηση. Έχει εκδώσει τα βιβλία ”Κραυγές” (ποίηση), ”Ο κυρ- Αριστείδης κι άλλα εννέα διηγήματα” (πεζό) και ”Απανεμιά” (ποίηση).
Κατά καιρούς συνεργάζεται με τοπικά περιοδικά κι εφημερίδες (”Κοινωνική”, Κάρυστος”, Περιοδικό Φιλολογικής Στέγης Πειραιά, κ.ά.) όπου δημοσιεύονται ποιήματα ή διηγήματά της.

divider

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΟΥΧΑΣ

Ταμίας

O Αλέξανδρος Βαρούχας του Στυλιανού διαμένει στον Πειραιά, στο κέντρο της πόλης. Εργάζεται ως καθηγητής μαθηματικών από το 1999. Από το 1999 έως το 2008 σε Ιδιωτικό σχολείο στον Πειραιά κι από το 2009 έως σήμερα στη δημόσια εκπαίδευση και συγκεκριμένα από το 2012 στο Γενικό Λύκειο Βουλιαγμένης στο οποίο είναι και υποδιευθυντής. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το  πρόγραμμα «Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Μαθηματικά» της Σχολής Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και υποψήφιος Διδάκτορας του ΕΚΠΑ. Είναι μέλος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιά από το 2008 και από το 2012 εκλέγεται στο Διοικητικό της Συμβούλιο στο οποίο κατέχει τη θέση του ταμία. Επίσης από το 2012 είναι μέλος και εκλέγεται στο Διοικητικό συμβούλιο του  Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταπτυχιακών Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΑΝ.Σ.ΜΕ.ΚΑ.Δ.Ε.  στο οποίο κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα. Είναι μέλος στην Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) από το 1997. Έχει δύο παιδιά.

divider

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Έφορος-Κοσμήτορας

Ο Γιάννης Λυμπέρης είναι γεννημένος στον Πειραιά το 1941. Ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του ενώ παράλληλα εργαζόταν σε διάφορα τυπογραφεία του Πειραιά.  Ακολούθησε το επάγγελμα του ασυρματιστή του Εμπορικού Ναυτικού αφού πρώτα αποφοίτησε από την  «Ραδιοναυτική Σχολή» του Βρανά. Ταξίδεψε σε όλα τα μήκη και πλάτης της υδρογείου με φορτηγά, γκαζάδικα και επιβατηγά πλοία. Το 1970 άνοιξε τυπογραφείο μαζί με τον αδελφό του αλλά δέκα χρόνια αργότερα αποφάσισε να επιστρέψει στη θάλασσα. Ο Γιάννης Λυμπέρης εκτός από την ποίηση, ασχολείται με ζωγραφική αλλά και μικροναυπηγική. Κατασκευάζει μικρά ομοιώματα πλοίων αξιοποιώντας διάφορα ξύλα και άλλα υλικά τα οποία βρίσκει πεταμένα. Είναι μέλος της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς.

divider

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΝΝΙΟΥ

Ειδική Γραμματέας

Η Γεωργία Χ. Γιαννιού γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά από γονείς Λάκωνες. Σπούδασε Νομικά, Μουσική και ξένες γλώσσες. Αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, άσκησε δικηγορία επί εικοσιέξι χρόνια, ως μέλος του ΔΣΠ. Παρακολούθησε σεμινάρια ποίησης και διηγήματος με τους διακεκριμένους λογοτέχνες: Στρατή Πασχάλη, Γιάννη Ευθυμιάδη και Δημήτρη Τανούδη. Είναι Ειδική Γραμματέας της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς για τέταρτη συνεχή θητεία και μέλος της Εθνικής Εταιρείας των Ελλήνων Συγγραφέων. Από τον Ιούνιο 2022 έχει αναλάβει την επιμέλεια της καλλιτεχνικής σελίδας Art café της ημερήσιας εφημερίδας της Αττικής, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ. Ποιήματα, διηγήματα και δοκίμιά της έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά και ανθολογίες. Έργα της είναι: Κρύπτη φωτός (ποίηση), εκδόσεις οδός Πανός, 2014, Βόλτα με ποδήλατο (ποίηση), εκδόσεις Λεξίτυπον, 2018, Μια στάλα λόγος (μικρές ιστορίες), εκδόσεις Λεξίτυπον, 2019. Συμμετέχει επίσης στην τριλογία αφηγημάτων: Ιστορίες της θάλασσας, Ιστορίες του δρόμου, Ιστορίες της πόλης, εκδόσεις Κύμα, 2018, καθώς και στις ποιητικές συλλογές: Ποιητικό Λεύκωμα – Γιορτή της ποίησης 2020, εκδόσεις Κέφαλος, 2020 και Ποιητική πλεύση, έκδοση Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, 2020.

divider

ΠΕΤΡΟΣ ΨΑΡΡΑΣ

Σύμβουλος

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1988. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Εργάζεται στην οικογενειακή Ναυτιλιακή Επιχείρηση, η οποία λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια στον Πειραιά. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Πειραιά Jeanne D’ Arc. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Από τα τέλη του 2009 διατηρεί τη σελίδα Πειραιάς – Piraeus και τον ενημερωτικό ιστότοπο pireaspiraeus.com . Στον ελεύθερο του χρόνο βρίσκεται πάντα στον Πειραιά, στον οποίο γεννήθηκε και κατοικεί από τις πρώτες μέρες της ζωής του. Ανάμεσα στα χόμπι του, είναι η φωτογραφία και η μελέτη ιστορικών βιβλίων τόσο για τον Πειραιά, όσο και για τη ναυτιλία. Είναι έγγαμος με τη Νατάσα Ευαγγέλου και έχει μια κόρη.

divider

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΖΩΡΤΖΑΚΑΚΗ

Σύμβουλος

Η Κατερίνα Τζωρτζακάκη γεννήθηκε το 1982 και έχει καταγωγή από το Τυμπάκι Ηρακλείου και τους Φούρνους Ερμιονίδας. Σπούδασε Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Ακολούθησαν εκπαιδεύσεις στη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία, το Art Therapy και τη Θετική Ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί για μια δεκαετία επαγγελματικά με τον υποτιτλισμό. Από τα φοιτητικά της χρόνια και για μεγάλα χρονικά διαστήματα εργάστηκε εθελοντικά σε φορείς, που υποστήριζαν ανθρώπους με δυσκολίες. Από το 2016 συντονίζει εργαστήρια δημιουργικής έκφρασης για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στα πλαίσια της ειδικής αγωγής και της τυπικής εκπαίδευσης. Τα εργαστήρια αυτά έχουν ως βασικό άξονα τη σύνθεση ιστοριών. Έχει παρουσιάσει σε τρία επιστημονικά συνέδρια προτάσεις για τη χρήση των ιστοριών στην εκπαίδευση. Δράση που βασίστηκε σε παιδικές της ιστορίες παρουσιάστηκε το 2017 σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό συνέδριο Παιδιατρικής. Έχει γράψει νουβέλες, διηγήματα και ένα μυθιστόρημα. Από τις Εκδόσεις Βασιλείου κυκλοφορούν τα βιβλία της,  «Ο Χορός στη Σκακιέρα», «Παράλληλα Σύμπαντα», «Χαμένες Παραστάσεις». Δημιούργησε τα βιβλία, «Μητρότητα, η δύναμη στην αδυναμία» και «Συναντήσεις με τον πατέρα» (Εκδόσεις «Τόπος») σε συνεργασία με την ψυχολόγο, Γεωργία Τσούμπα. Το τελευταίο βιβλίο της «Η Καλή Νεράιδα» κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ. Είναι επίσης αρθρογράφος στην εφημερίδα  Huffington Post και σε άλλα περιοδικά.

http://katerina-tzortzakaki.gr/

divider

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗ

Σύμβουλος

Γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Εργάστηκε για 23 χρόνια στην Εθνική Τράπεζα. Παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στην σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου και σεμινάρια για την Ιστορία της Τέχνης στο Δήμο Αθηναίων στα πλαίσια της δια βίου μάθησης. Έχει λάβει μέρος σε πολλές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ζωγραφίζει κυρίως με λάδι.

divider

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΙΤΣΑΚΟΣ

Σύμβουλος

divider

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΜΠΟΥΛΙΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

   ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΗ RATI

divider