Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης “Κραυγή για την Ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα”



Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης “Κραυγή για την Ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα”

Πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή 11 Νοε. 2022, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, τα εγκαίνια της Έκθεσης έργων ζωγραφικής των ζωγράφων της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, Κατερίνας Βασιλάκη, Κατερίνας Περήφανου, Κατερίνας Σακελλαρίδη, Βασιλικής Συφαλάκη, Αθηνάς Τζέη, Σταύρου Τζώρτζου και Βάσως Τσόνογλου, με θέμα :
“Κραυγή για την Ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα”
Για το θέμα και το χαρακτήρα της εκδήλωσης μίλησαν η Α’ Αντιπρόεδρος της Φιλολογικής, ποιήτρια Σοφία Σπύρου και τα μέλη μας Κατερίνα Τζωρτζακάκη, συγγραφέας- ψυχολόγος και Σταύρος Παπουτσής, συγγραφέας. Επίσης η Γεωργία Γιαννιού, συγγραφέας και Περιστέρα Βουλγαράκη ποιήτρια, με απαγγελία ποιημάτων.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γεν. Γραμματέας της Φιλολογικής, Στέλιος Γαϊτανάρος και από τους προσκεκλημένους ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος και ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, τους οποίους Ευχαριστούμε Θερμά που μας τίμησαν με την παρουσία τους!!!
Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τους συμμετέχοντες με τα έργα τους ζωγράφους και εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας σε όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας !!!