Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου “Ο Πόλεμος των Αμάχων. Οδοιπορικό ιστορίας στον Πειραιά του πολέμου και της κατοχής”



Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου “Ο Πόλεμος των Αμάχων. Οδοιπορικό ιστορίας στον Πειραιά του πολέμου και της κατοχής”

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου η παρουσίαση του βιβλίου “Ο Πόλεμος των Αμάχων. Οδοιπορικό ιστορίας στον Πειραιά του πολέμου και της κατοχής” των Στέφανου Μίλεση και Κωνσταντίνου Κυρίμη που συνδιοργάνωσε η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο με χορηγό επικοινωνίας την Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και γέμισαν την αίθουσα του μεγάρου του Συνδέσμου δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Στη χθεσινή εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Κώστας Κατσαφάδος, Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, ο Παναγιώτης Χατζηπέρος πρώην αντιπεριφερειάρχης νήσων και νυν περιφερειακός Σύμβουλος, ο Τάκης Αβραμίδης Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πειραιά, ο Δημήτρης Καρύδης Αντιδήμαρχος, ο Χρήστος Μακρής Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας Σχολής Επιτροπής και κοινοτικός σύμβουλος, ο Ηλίας Χατζηκώστας κοινοτικός σύμβουλος Α’ Διαμερίσματος, η Ειρήνη Λογοθέτη, κοινοτική σύμβουλος Γ’ Διαμερίσματος, η Χριστίνα Κολοβού Πρόεδρος ΧΕΝ Πειραιά, Λεωνίδας Τσιαντούλας Αντιπρόεδρος Ελληνικού Ινστιτούτου Ναυτικής Ιστορίας (ΕΛΙΝΙΣ), ο Σωτήρης Μπουλντούμης Πρόεδρος Τροιζηνίων, ο Ιωάννης Τετράδης Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος Λέσχης Αστυνομικών Πειραιά, η Ελένη Γκάτσιου Αθηναίου πρόεδρος Δ.Σ. των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ BIRDS, ο Ηλίας Μπουγιούκας Προϊστάμενος Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, η Ελίνα Βερυκάκη κ.α. και φυσικά τα συμβούλια των δύο ιστορικών σωματείων όπως και πολλά μέλη τους.