Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Στάχτη στο μελτέμι… της Ιωνίας γης» στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την θεατρική παράσταση «Στάχτη στο μελτέμι… της Ιωνίας γης» στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Η θεατρική παράσταση «Στάχτη στο μελτέμι… της Ιωνίας γης» που ανέβηκε χθες 19 Σεπτεμβρίου στη Σκηνή Ωμέγα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ήταν η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την Φιλολογική Στέγη Πειραιώς τη χρονιά 2022 – 23.
Τα μέλη και οι φίλοι της «Στέγης» που παρακολούθησαν την παράσταση έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις και πραγματικά οι ηθοποιοί της ομάδας «Συναισθηματικής Διαλεκτικής» του Στέλιου Καλαθά εντυπωσίασαν με την ερμηνεία και την απόδοση των ρόλων τους, σε ένα έξοχο σενάριο γραμμένο από το μέλος μας Στέλλα Φραντζή.
Πριν την έναρξη της παράστασης χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Δημήτρης Καρύδης και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιώς Λευτέρης Γιοβανίδης. Θερμές ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και σε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της παράστασης και ειδικώς στους Σοφία Σπύρου και Στέλιο Γαϊτανάρο. Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στον σκηνοθέτη και στους υπόλοιπους συντελεστές της παράστασης.