Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης “Ζωγραφίζοντας στην Πανδημία”



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης “Ζωγραφίζοντας στην Πανδημία”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Τρίτη 5 Απριλίου τα εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης “Ζωγραφίζοντας στην Πανδημία” . Τα εγκαίνια τέλεσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης, ο οποίος αφού χαιρέτισε τους καλλιτέχνες και τους επισκέπτες της έκθεσης, τόνισε τη σημαντική συνεισφορά της “Στέγης” στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Πειραιά Δημητρίου Καρύδη και του πρώην Αντιδημάρχου Στέλιου Γαϊτανάρου.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου Ευάγγελος Καρλάφτης που αναφέρθηκε στην άριστη σχέση και στους ισχυρούς δεσμούς που ενώνουν τα δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Φίλια Κωνσταντάτου Γενική Γραμματέας του “ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ”, η Ειρήνη Λογοθέτη Διαμερισματικός σύμβουλος Γ’ διαμερίσματος Δήμου Πειραιά, ο Χρήστος Μακρής, Διαμερισματικός Σύμβουλος Β’ διαμερίσματος Δήμου Πειραιά, ο Στέλιος Μαρούλης Πρόεδρος του Συλλόγου Καλλιτεχνών & Λογοτεχνών «Το Εργαστήρι » Ηλιούπολης, η Μάρω Δασκαλάκη μέλος του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, η Ελίνα Βερυκάκη και πολλοί άλλοι.
Το Δ.Σ. της “Στέγης” ευχαριστεί τόσο τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, όσο και τα μέλη και φίλους που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια και ήδη σχεδιάζει την επόμενη έκθεση που θα γίνει πλέον σε χώρο κατάλληλο να χωρέσει όλους τους καλλιτέχνες και να αναδείξει τα έργα τους.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 8 Απριλίου κατά τις ώρες 18. 00 – 21.00 ενώ η επιστροφή των έργων στους καλλιτέχνες θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο κατά τις ώρες 11.00 – 13.00