Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Δυναμική συμμετοχή της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς στις εκδηλώσεις του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά



Δυναμική συμμετοχή της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς στις εκδηλώσεις του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά

Την Κυριακή 16 Μαΐου μέλη της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς συμμετείχαν δυναμικά στις εκδηλώσεις του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ του Δήμου Πειραιά που διοργάνωσε η Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Από τις 11.00 το πρωί έως τις 17.00 ώρα, τα μέλη της Στέγης, πραγματικοί εθελοντές πολιτισμού, συνέδραμαν τα μέλη του σωματείου “Έχω τη Δύναμη” αναλαμβάνοντας από κοινού τις δραστηριότητες παιδιών που αφορούσαν στην υποστήριξη του διαγωνισμού ζωγραφικής.
Την ευθύνη του συντονισμού και οργάνωσης των μελών της Στέγης είχε αναλάβει ο Αντιπρόεδρος Σταύρος Τζώρτζος ενώ τα τραπέζια καταγραφής, διανομής και φυσικά της επιτροπής επιλογής των νικητών επάνδρωσαν οι:
Κωνσταντάτου Φίλια, Παναγιώτης Δριτσάκος, Άννα Τζώρτζου, Σοφία Μαρκοζάνη, Γιάννης Λυμπέρης, Νικολέττα Σεκαρά, Κατερίνα Περήφανου, Ιωσήφ Χατζηαντωνίου, Μαρία Μαγκανά, Κωνσταντίνος Ευσταθίου, Αθηνά Τζέη, Ιωάννα Ιωαννίδη, Ολυμπία Φίκα, Βασιλική Συφαλάκη, Κατερίνα Βασιλάκη, Σοφία Σπύρου και Στέφανος Μίλεσης.
Μαζί με τα μέλη της Φ.Σ.Π. συνεργάστηκαν και μέλη της Εταιρείας Γραμμάτων και Τεχνών Πειραιά και του Πειραϊκού Συνδέσμου για να υποστηρίξουν επιτυχώς την δράση 150 παιδιών που επέλεξαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ζωγραφικής.
Όλα τα παιδιά έλαβαν αναμνηστικούς επαίνους συμμετοχής στον διαγωνισμό, ενώ στα 3 καλύτερα έργα ανά τάξη απονεμήθηκαν βραβεία. Η απονομή έγινε στις 18.00 ώρα στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Σ.Ε.Φ.
Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Ασπασία Αλιγιζάκη Sissy Aligizaki για την πρόσκληση και φέτος στην διοργάνωση αυτή, που λαμβάνει πλέον θεσμικό χαρακτήρα για τον Πειραιά, καθώς και την διευθύντρια Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κα Σωτηρίου Βασιλική.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη της Στέγης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν και ειδικώς τον Σταύρο Τζώρτζο που ανέλαβε τη συντονισμό των μελών.