Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Έλαβε χώρα η συνεστίαση της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς



Έλαβε χώρα η συνεστίαση της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς

Ευχαριστούμε τα 100 και πλέον μέλη, φίλες και φίλους που στήριξαν τη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς, με τη συμμετοχή τους στη χθεσινοβραδινή μας συνεστίαση, στο κέντρο “Ζορμπάς”, στο γραφικό Μικρολίμανο του Πειραιά.
Ήταν μια ευχάριστη βραδιά με πολλά χαμόγελα, ανταλλαγή ευχών για καλές γιορτές, κέφι και χορό, με συνοδεία μουσικής από τον εξαιρετικό μουσικό Αντώνη Λαουτάρη.
Πολλά και τα δώρα για κάθε προσκεκλημένο και ένας εξαιρετικός πίνακας ζωγραφικής, με θέμα “άποψη έπαυλης Καστέλλας με φόντο το νησάκι Σταλίδα”, της ζωγράφου μας Αθηνάς Τζέη, που κληρώθηκε με τον αριθμό της πρόσκλησης !!!
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή τους, τον Υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και τη σύζυγο του Νόρα, τον τ. Αντιπερ/ρχη Νήσων και Περιφ. Σύμβουλο Τάκη Χατζηπέρο, την Περιφ. Σύμβουλο Πειραιά, Εντεταλμένη Εθελοντισμού Ευγ. Μπαρμπαγιάννη, τον Αντιδήμαρχο Πειραιά Δ. Καρύδη και την Αντιδήμαρχο Αλέκα Τουμαζάτου, τον τ. Αρχηγό του Λ.Σ. Νίκο Σπανάκο, τον Πρόεδρο της Α’ βάθμιας Σχολ. Επιτροπής και κοινοτικό σύμβουλο Πειραιά Χρήστο Μακρή, επίσης τους κοινοτικούς συμβούλους Πειραιά Ζωή Κεχαγιά, Ηλία Χατζηκώστα, Ευαγγελία Φερεντίνου και Μάριο Σαμοθράκη & Μανώλη Κωνσταντουδακη (τ. κοινοτ. συμβούλους), τον Πρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου Ευάγγελο Καρλάφτη και τον Έφορο Γιώργο Δρούζα, το μέλος της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ και τ. υποφ. ευρωβουλευτή Ανδρέα Βροντάκη, τη σύζυγο του Εύη Χριστοφορίδου από το ΔΣ του συλλόγου ” Εν Πειραιεί” και την Όλγα Δρόσου από το σύλλογο ” Πολύμορφη”, τον τ. υποψ. βουλευτή & επιχ/τία Λευτέρη Χρυσοφάκη, τον εκδότη της πειραϊκής εφημερίδας “Κοινωνική” Αποστ. Καραμπερόπουλο, τον εκδότη του ” Ζώ στον Πειραιά” Δ. Ζαρίφη με τη σύζυγό του Ελίνα Βερικάκη, τον δημοφιλή ηθοποιό Κώστα Πρέκα, τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Κ. Μαυρόπουλο, την Πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου ” Η Μάνη” Ελένη Διασάκου, την ποιήτρια Μαρία Γκουτζαμάνη, την επιχ/ τία Φλώρα Νομικού και όλες τις φίλες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους !!!
Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη, τους φίλους και φίλες που στηρίζουν έμπρακτα τη Φιλολογική Στέγη Πειραιώς και τους ευχόμαστε κάθε καλό με υγεία, αγάπη και ευημερία.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Στεφανος Μίλεσης Στέλιος Γαϊτανάρος