Τηλέφωνο : 210 41 11 135 / Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Πλήθος μελών και φίλων της Φιλολογικής Στέγης στην Κοπή της Βασιλόπιτας



Πλήθος μελών και φίλων της Φιλολογικής Στέγης στην Κοπή της Βασιλόπιτας

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 13.00’ πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς, στο κέντρο «Βορονώφ» στην Καστέλλα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας Στέλιος Γαϊτανάρος ο οποίος στέκεται πάντοτε στο πλευρό της “Στέγης”.

Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Νανά Γλύκα Χαρβαλάκου και Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Σπύρος Σπυρίδων και ο διαμερισματικός σύμβουλος Μάριος Σαμοθράκης.

Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς στην εκδήλωση αυτή, απένειμε “Ευαρέσκεια” στον Κωνσταντίνο Μαυρόπουλο ο οποίος ορμώμενος εκ Πειραιώς δημιούργησε έναν από τους πλέον επώνυμους οίκους υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα.

Το τιμητικό δίπλωμα με την πλακέτα κλήθηκε να απονείμει στον τιμώμενο ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους παρευρέθησαν και ειδικώς στον Τάκη Μαυρωτά Διευθυντή Εικαστικού Προγράμματος του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, στην Πρόεδρο του Συνδέσμου Γυναικών Νήσων Αιγαίου και Κρήτης Μάτα Φαρούπου, στον Αντιπρόεδρο του Πειραϊκού Συνδέσμου Ευάγγελο Καρλάφτη, στον πρώην Πρόεδρο της Φ.Σ.Π. Νίκο Παπαγιαννάκη, στον Αντιστράτηγο ε.α Δημήτρη Αλευρομάγειρο και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της “Στέγης” που εργάστηκαν για την πραγματοποίησή της.