Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση Εικαστικών – μελών της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς στις ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2024Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση Εικαστικών – μελών της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς στις ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2024

Πρόσκληση συμμετοχής στην Έκθεση Εικαστικών, μελών της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς στις ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ 2024 που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιώς.
Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς συμμετέχοντας ενεργά στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις “ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ” θα πραγματοποιήσει Έκθεση Ζωγραφικής με τίτλο “Στη γραμμή των οριζόντων” από Δευτέρα 27 Μαΐου έως Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 στην νέα αίθουσα εκδηλώσεων Κολοκοτρώνη 85.
Στην έκθεση οι ζωγράφοι θα μπορούν να λάβουν μέρος με δύο έργα (θαλασσογραφίες) εφόσον είναι μέλη της Στέγης και είναι ταμιακά ενήμεροι. Όσοι εικαστικοί μέλη της Φ.Σ.Π. επιθυμούν να λάβουν μέρος θα πρέπει να δηλώσουν στην Κατερίνα Σακκελαρίδη 6944589974.
Η παράδοση των έργων θα γίνει ύστερα από συνεννόηση με την υπεύθυνη της Έκθεση ενώ τα έργα στην πίσω πλευρά τους θα πρέπει να διαθέτουν κατάλληλο μηχανισμό ανάρτησης (άγκιστρο, κορδόνι, κ.ο.κ.).