Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Προγραμματισμός εκδρομής Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς για Σάββατο και Κυριακή 12 και 13 ΟκτωβρίουΠρογραμματισμός εκδρομής Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς για Σάββατο και Κυριακή 12 και 13 Οκτωβρίου

 

Το ηρωικό Μεσολόγγι των τριών πολιορκιών, της εξόδου, της θυσίας και της αυταπάρνησης που ύμνησαν ποιητές, γλύπτες, ζωγράφοι, όπως ο Βίκτωρ Ουγκώ, ο Γκαίτε, ο Ντελακρουά, ο Ευγένιος ντε Λανσάκ κ.α., την πόλη του Τρικούπη, του Λόρδου Βύρωνα και του Κ. Παλαμά αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019. Για όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει μαζί μας σε αυτή την εξόρμηση ας επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 6946153115 (Στέφανος) και 6934777215 (Σοφία) για να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαμονή και το κόστος.

Στο Μεσολόγγι όμως δεν θα ατενίσουμε μόνο την ιστορία του, αλλά θα νιώσουμε την παρουσία της μοναδικής λιμνοθάλασσας, έναν από τους μεγαλύτερους υγροβιότοπους της Ευρώπης, στην οποία ζούνε περισσότερα από 200 είδη πουλιών, αλλά και να γευτούμε το ψητό χέλι ή το πετάλι στα κάρβουνα, το αυγοτάραχο και τα παστά ψάρια. Αφήστε για λίγο τις έννοιες και την καθημερινότητα και ας βρεθούμε μαζί στον δρόμο για αυτή την ξεχωριστή εκδρομή.