Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Ομιλία Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο απο την ΥΔΗΕ ,με παράλληλη βράβευση της “Φιλολογικής Στέγης”Ομιλία Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο απο την ΥΔΗΕ ,με παράλληλη βράβευση της “Φιλολογικής Στέγης”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2019 στην αίθουσα «Γιάννης Χατζημανωλάκης», η διάλεξη που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα «Ασφαλής πλοήγηση στο Διαδίκτυο». Πριν από την έναρξη της ομιλίας ο Πρόεδρος της Ένωσης Εικαστικών Καλλιτεχνών «ΔΙΩΝΗ» Μιχάλης Μιχαλάκης, απένειμε στο Δ.Σ. της «Στέγης» τιμητική διάκριση για την προσφορά του στην τέχνη και στον πολιτισμό, ενώ στον Πρόεδρο της «Στέγης» Στέφανο Μίλεση, απένειμε έπαινο ανακηρύσσοντάς τον παράλληλα επίτιμο μέλος της Ένωσης. Στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Δημοτικού Θεάτρου Αστυνόμος Β’ Σκάρπας Αντώνιος ενώ ο εκπρόσωπος του Θεσμού του Αστυνομικού της γειτονιάς, Αρχιφύλακας Παπαδημητρίου Νικόλαος ενημέρωσε για το ρόλο και την υπηρεσία που δύναται να προσφέρει στον πολίτη ο θεσμός αυτός. Εκ μέρους της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μίλησε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ματακούλιας Ευστράτιος.

Η διάλεξη διήρκεσε περισσότερο από μια ώρα και διεξήχθη με τη χρήση οπτικοακουστικού υλικού. Το ενδιαφέρον των παρισταμένων ήταν μεγάλο και η αίθουσα της «Στέγης» κατάμεστη. Στο τέλος έγιναν πολλές ερωτήσεις που αφορούσαν στην ασφάλεια των τραπεζικών συναλλαγών μέσω διαδικτύου, στα προσωπικά δεδομένα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανάμεσα στους παρισταμένους διακρίναμε τον τ. Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χατζηπέρο, την Πρόεδρο του Φυσιολατρικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «ΖΗΝΩΝ» Αγγελική Μπουλιέρη, τον Πρόεδρο της «ΔΙΩΝΗ» Μιχάλη Μιχαλάκη, την ποιήτρια Σοφία Μαρκοζάνη, την φιλόλογο και συγγραφέα Νέλλα Συναδινού, τον Νίκο Μαργαρώνη, την Ακριβή Μπενετάτου, την ποιήτρια Ακριβή Παπαδοπούλου και πολλά άλλα μέλη και φίλους της «Στέγης».