Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Αναστασόπουλου με τίτλο “Η λιτανεία ενός μάγκα” των εκδόσεων Λιβάνη.Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Αναστασόπουλου με τίτλο “Η λιτανεία ενός μάγκα” των εκδόσεων Λιβάνη.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 16 Μαΐου 2022, στο κατάμεστο Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, η παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Αναστασόπουλου με τίτλο “Η λιτανεία ενός μάγκα” των εκδόσεων Λιβάνη.
Οι προσκεκλημένοι, που έφτασαν τους 150, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρουσίαση, ενώ μετά το πέρας αυτής, ακολούθησε μικρή δεξίωση. Μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι Αντώνης Μοραντζής (Αντιδήμαρχος), Στέλιος Γαϊτανάρος (πρώην Αντιδήμαρχος), Παναγιώτης Χατζηπέρος (περιφερειακός σύμβουλος), Ευάγγελος Καρλάφτης (πρόεδρος Πειραϊκού Συνδέσμου), Αγγελική Μπουλιέρη (πρόεδρος ΖΗΝΩΝ), Γιώργος Δρούζας (έφορος Φιλολογικού Π.Σ.), Κωνσταντίνος Μαυρόπουλος (Μόδιστρος) κ.α. Στο βήμα για ανάγνωση αποσπασμάτων και παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν οι Στέφανος Μίλεσης, Δημήτριος Αναγνωσταράς και Μάνος Χατζηγεωργίου. Στο τέλος της παρουσίασης το λόγο έλαβε το ίδιος ο συγγραφέας Αντώνης Αναστασόπουλος που θυμήθηκε τα χρόνια της νεανικής του ηλικίας στον Πειραιά, όταν ο πατέρας του διατηρούσε καφενείο στη στοά Γιαννακόπουλου, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου.