Διεύθυνση : Κολοκοτρώνη 75, 18535 Πειραιάς

Logo

Μεγάλη συμμετοχή στην εσπερίδα της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς για την παγκόσμια ημέρα ποιήσης.Μεγάλη συμμετοχή στην εσπερίδα της Φιλολογικής Στέγης Πειραιώς για την παγκόσμια ημέρα ποιήσης.

Η Φιλολογική Στέγη Πειραιώς την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, παγκόσμια ημέρα εορτασμού της ποίησης, πραγματοποίησε εσπερίδα που περιλάμβανε ελεύθερη ανάγνωση ποιημάτων μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις σκέψεις, τους προβληματισμούς ή τα συναισθήματά τους.
Την εκδήλωση συντόνισε η ποιήτρια Περιστέρα Βουλγαράκη ενώ την κύρια εισήγηση της βραδιάς ανέλαβε η Ειρήνη Λογοθέτη.
Στην εκδήλωση απαγγέλθηκαν ποιήματα που επέλεξαν οι: Σταύρος Τζώρτζος, Σοφία Σπύρου, Μαίρη Κυδωνάκη, Κατερίνα Περήφανου, Γιάννης Λυμπέρης, Κατερίνα Τζωρτζακάκη, Νίκος Παπαγιαννάκης, Σοφία Μαρκοζάνη, Σταύρος Παπουτσής, Περιστέρα Βουλγαράκη, Κώστας Γιαννίκος, Πόπη Καλούδη, Τάκης Παπαδογιαννάκης, Βίκη Τσιμπιρλή, Μαριέττα Χούμη και Άντα Ιθακησίου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Ευάγγελος Καρλάφτης (Πρόεδρος του Πειραϊκού Συνδέσμου), Γιάννης Δρούζας (Έφορος Φιλολογικού Π.Σ.), Σωτήρης Μπουλντούμης, Κωστούρος Κωνσταντίνος, Γιούλα Ψωμά και άλλοι φίλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στο τέλος της εκδήλωσης το μέλος της “Στέγης” Κώστας Ευσταθίου αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι συμμετέχοντες με τις αξιόλογες επιλογές τους.